INTERIEUR WERK

Natuursteen is een relatief duurzaam en onderhoudsarm product. Echter door de tand des tijd, renovatiedrift in de afgelopen decennia, verkeerd gebruik en dergelijke, wordt NMN ook regelmatig gevraagd voor reparatie, restauratie en vervanging van natuursteen delen. Soms voeren wij delicate reparaties uit met gespecialiseerde restauratiemortels van Jahn of Remmers. Als het verval te groot is kan ook gekozen worden tot (deel)vervanging van natuursteendelen, vaak in overleg met monumentenzorg.

Met name bij de restauratie komt de kennis, ervaring en het “vingerspitsen gevoel” van NMN tot zijn recht. Met behoud of teruggave van een authentieke uitstraling, de degelijkheid en uitstraling terug te brengen van natuursteen. Vraag NMN eens vrijblijvend om advies.

Ook voor het bijmaken of dupliceren van natuursteenonderdelen die door de tand des tijd zo aangetast zijn dat ze functioneel of esthetisch niet meer aan de gestelde eisen voldoen, is voor NMN een uitdaging. Steensoorten die hiervoor gebruikt worden zijn o.a. Musschelkalk, Vaurion en Zandsteen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

+31 (0)346 242979

BEL NMN

info@
natuursteenmiddennederland.nl

EMAIL NMN

Kockengen

BEZOEK NMN

Facebook

BEZOEK FACEBOOK